Advertisement

Beşiktaş Antalyaspor Kadrosu / Beşiktaş'ın Antalya maçı kadrosu belli oldu! - Sayfa 1 ... / Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20.

Beşiktaş Antalyaspor Kadrosu / Beşiktaş'ın Antalya maçı kadrosu belli oldu! - Sayfa 1 ... / Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20.. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Süper lig'in ikinci yarısının ilk haftasında yarın akşam antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu. Karşılaşma öncesi kadrolar belli oldu. Karius, gökhan, vida, ruiz, rebocho, atiba, elneny, diaby, ljajic, lens, umut nayir (burak yımaz).

Futbol takımımız, süper lig'in 10. Yeni transfer shinji kagawa kadroda yer aldı. Karius, gökhan, vida, ruiz, rebocho, atiba, elneny, diaby, ljajic, lens, umut nayir (burak yımaz). Ricardo quaresma ile burak yılmaz'ın yanı sıra kadro dışı bırakılan gökhan töre, tolga zengin ve orkan çınar, antalya'ya götürülmedi. Takımımız gloria sports arena'da çalıştı.

Antalyaspor'un Beşiktaş maçı kadrosu belli oldu .. Yeni ...
Antalyaspor'un Beşiktaş maçı kadrosu belli oldu .. Yeni ... from antalyam.com
Sakatlığı bulunan rıdvan yılmaz ve gökhan töre'nin yanı sıra kart cezalı dorukhan toköz, kadroda yer almadı. Antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın ilk 11'i merak edilirken, maç kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Bir önceki maç mağlup trabzonspor'a mağlup olan beşiktaş antalyaspor'a karşı kazanmayı istiyor. Beşiktaş (süper lig) günel kadro ve piyasa değerleri transferler söylentiler oyuncu istatistikleri fikstür haberler. Spor toto süper lig'in 20. Galatasaray ve fenerbahçe haftayı kayıpsız tamamlarken beşiktaş'ta zirve yarışını sürdürmek için sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyordu. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Beşiktaş'ın antalyaspor karşısındaki tek golünü 33.

Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı.

Haftasında evinde antalyaspor'u konuk etti. Hafta kapanış maçında deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak. Haftasında yarın (2 kasım) saat 20.00'de antalya stadyumu'nda antalyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı. Karius, gökhan, vida, ruiz, rebocho, atiba, elneny, diaby, ljajic, lens, umut nayir (burak yımaz). Haberlerspor haberleri futbol haberleribeşiktaş'ın antalyaspor maçının kadrosu açıklandı. Süper lig'in ikinci yarısının ilk haftasında yarın akşam antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yoğun maç temposunu da düşünen teknik direktör şenol güneş, hafif sakatlıkları bulunan gökhan töre ve jose sosa'yı riske etmeyerek kadroya almadı. Hafta maçında beşiktaş bu akşam deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Siyah beyazlı ekip antalyaspor'un evine konuk olacak mücadelede kadroda yer alacak isimler merak edildi. Sakatlıkları devam eden nkoudou, dorukhan ve douglas ile cezalı caner ise kadroda yok. © 2021, antalyaspor resmi i̇nternet sitesi. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Haftasında beşiktaş antalyaspor'a konuk oluyor. Sakatlıkları düzelen burak yılmaz ve ruiz, antalyaspor maçı kadrosuna alındı. Spor toto süper lig'in 20. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Haftasında yarın (2 kasım) saat 20.00'de antalya stadyumu'nda antalyaspor ile karşılaşacak.

Antalyaspor ile Beşiktaş'ın 49'uncu randevusu - Spor
Antalyaspor ile Beşiktaş'ın 49'uncu randevusu - Spor from foto.haberler.com
Haberlerspor haberleri futbol haberleribeşiktaş'ın antalyaspor maçının kadrosu açıklandı. Karius, gökhan, vida, ruiz, rebocho, atiba, elneny, diaby, ljajic, lens, umut nayir (burak yımaz). Hafta kapanış maçında deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak. Ricardo quaresma ile burak yılmaz'ın yanı sıra kadro dışı bırakılan gökhan töre, tolga zengin ve orkan çınar, antalya'ya götürülmedi. Sakatlığı bulunan rıdvan yılmaz ve gökhan töre'nin yanı sıra kart cezalı dorukhan toköz, kadroda yer almadı. Takımımız gloria sports arena'da çalıştı. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20. Haftasında bu akşam beşiktaş antalyaspor ile karşılaşacak.

Günün banko iddaa kuponları (goal.com).

Karius, utku, ersin, gökhan gönül, caner, adriano, vida, mirin, roco, medel, atiba, necip, muhayer, dorukhan, ljajic, oğuzhan, kagawa. Sakatlıkları devam eden nkoudou, dorukhan ve douglas ile cezalı caner ise kadroda yok. Yeni transfer shinji kagawa kadroda yer aldı. Haftasında antalyaspor'un konuğu olacak beşiktaş'ın 21 kişilik kafilesi belli oldu. Boffin, drole, doğukan, sinik, yekta, grando, salih, cissokho, sangare, hakan, bahadır, doukara. Bir önceki maç mağlup trabzonspor'a mağlup olan beşiktaş antalyaspor'a karşı kazanmayı istiyor. Futbol takımımız, süper lig'in 10. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Haftasında yarın (2 kasım) saat 20.00'de antalya stadyumu'nda antalyaspor ile karşılaşacak. Futbol takımımız, süper lig'in 10. Spor toto süper lig'in 20. Siyah beyazlıların 21 kişilik kamp kadrosu belli oldu.

Haftasında evinde antalyaspor'u konuk etti. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Spor toto süper lig'in 20. Spor toto süper lig 23. Futbol takımımız, süper lig'in 10.

Beşiktaş maçının kadrosu belli oldu | Antalyam.com
Beşiktaş maçının kadrosu belli oldu | Antalyam.com from antalyam.com
Günün banko iddaa kuponları (goal.com). Sakatlıkları devam eden nkoudou, dorukhan ve douglas ile cezalı caner ise kadroda yok. Spor toto süper lig'in 20. Antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın ilk 11'i merak edilirken, maç kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Sakatlıkları düzelen burak yılmaz ve ruiz, antalyaspor maçı kadrosuna alındı. Haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu açıklandı. Spor toto süper lig'in 20. Haftasında beşiktaş antalyaspor'a konuk oluyor.

Galatasaray ve fenerbahçe haftayı kayıpsız tamamlarken beşiktaş'ta zirve yarışını sürdürmek için sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyordu.

Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden montero, ilk kez antalyaspor maçı ile birlikte kadroya girdi. Halis özkahya'nın yardımcılıklarını kemal yılmaz ve hakan yemişken yapacak. Spor toto süper lig 23. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20. Haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu açıklandı. Haftasında beşiktaş antalyaspor'a konuk oluyor. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Karşılaşmada ilk 11'deki muhtemel isimler belli oldu. Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, süper lig'in 10.

Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu beşiktaş antalyaspor. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Posting Komentar

0 Komentar